3 may 2011, 20:13

Изневяра 

  Poesía » De amor
717 0 2

По погледа ти аз познавам - и тази вечер си изневерил,

целият на нея пак ухаеш, парфюмът ù от теб струи

и белези от устните ù имаш по тялото, по миглите дори,

тайно се надяваш да не питам: Къде си бил до ранните зори?

 

И без да питам, мили, зная, от нас отдавна си отиде любовта.

Защо и двамата да вярваме във таз измама? Раздялата за нас е светлина!

Легни до мен в тази нощ последна, сбогувайки се със една любов,

а утрото за нас ще е надежда за нови чувства, мисли и живот.

© СС Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??