за моята изневаря моля те прости
и за всичко лошо забрави
да започнем всичко от начало
в миналото само спомена остава
ти ме провокира с твоите закъснения
с хилядите пошли извинения
затова умът и сърцето ми реши
че друга между нас стои
и с болка в душата реших
и аз на теб изневерих
за да разбереш как боли
от пусти и самотни дни
но сега разбирам своята грешка
която в онзи ден бе човешка!
и сега вървим в различна посока
плати ли за греха си цена висока
© Ели Todos los derechos reservados