Животът ни носи изобилие
с успех се увенчава моето усилие
да творя, да случвам, да дерзая...
Мечтите си да сбъдвам аз желая!
Богата съм душевно на любов,
не ще остане празен моят зов –
за благоденствие на всички същества,
Вселената ще чуе моята молба!
Благодаря, че съм слязла на Земята,
за да бъда част от Светлината,
да помагам на себе си и на света,
за да пребъде обичта!
Нека да си подадем ръце
разделението, за да спре!
Нека бъде мир в сърцата
да сме здрави, сити, искрени като децата.
Изобилие да стича се навред,
за да няма войни занапред!
Хората да се радват на ценни блага,
да пазят природата – Майка Земя,
да ценят малките неща
и да не разхищават вещи в знак на суета!
© Елена Трендафилова Todos los derechos reservados