Изпих вината.
Не остана капчица
на дъното на спомена.
Под сянката
на стари рани
пияна се премята болката.
И морни сънища
отново викат те.
И неродени рими те целуват.
И все по-силно,
все по-силно искам те
и все по-топла се събужда музата.
© Веселка Стойнева Todos los derechos reservados