9 sept 2008, 21:47

Изповед 

  Poesía » De amor
690 0 5
Любовта е дар от рая,
любовта, с която ме
даряваш, ме кара да мечтая.
Мечтата ти ми сбъдна
и в реалност се превърна.
Да гледам в очите ти как всеки ден -
 до полуда влюбена си в мен.
В косите ти да се заплитам и
от ръцете твои аз към небето да отлитам...
Влюбен съм във любовта,
а любовта, любима - с теб е незабравима!!!

© Виктор Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??