Изповед
Ето - идва време златно -
слънцето показва нос.
Трябва бързо да отгатна
всеки зов или въпрос.
И жените с миниджупи
тръгват пак на лов за мъж.
Щом открия голо дупе,
ще го снимам по веднъж.
И от всяка щедра пазва
натежава плод до плод.
Който повече приказва,
няма да яде компот.
Даже въздухът се пръска
от покани за контакт:
с русата подхождаш дръзко,
към брюнетката със такт.
Някак бързо ме отнася
онзи всепоглъщащ зов,
но при тази празна маса
нямам сили за любов...
© Ивайло Терзийски Todos los derechos reservados