Слънчеви лъчи , зеленина и всяка птичка пее своята песен ,
но вятърът тъга довя и всичко опустя на есен.
Дори и гарвана от нейде долетя и заграчи грозно и проклето
и безброй загубени мечти постлаха мрак в сърцето.
Любов , омраза и тъга се преплитат тази вечер в душата,
а мислех че ще бъде все така и няма никой да прогони самотата .
Но чакайки да съмне и да дойде следващият ден,
щастието реши да се усмихне и на мен .
Един човек ми каза вярвай, всичко може да се сбъдне
и от тогава вярвам в чудеса ,
прошепна ми: мечтай и злото ще си тръгне
и от тогава си мечтая за милион неща!
© Станислава Йорданова Todos los derechos reservados