Целувка. Спомен. Стар парфюм.
Терзания. Сълзи. Объркан ум.
Статична поза. Молив. Гума.
Уиски. Мъка. Нито дума.
Писмо. Надежда.
Дъжд в очи.
Заблуди. Страх.
И падащи звезди.
Мъж. Жена. Легло. Копнеж.
Обърнат гръб. Сърце. Бодеж.
Душевни рани. Пламък. Хлад.
Близост. Отдръпване. Път назад.
Думи. Плач. Молитви.Ти.
Разкаяние. Любов.
Прости.
© Християна Манева Todos los derechos reservados