Obra no adecuada para menores de 18 años
Глей к'во, малкият, давай парите!
Ще свършваш ли, че времето ти изтече...
Ще се видим ли някога пак, не ме питай -
тръгвай, че следващият клиент чака вече.
Глупости бръщолевиш: била съм красива....
Просто умея от раз да го вдигам.
За мъжете съм само една "сочна слива",
с която винаги бърз оргазъм достигат.
И цици си имам, и крака, и всичко...
Малък си ти....(Хлапаците не ги разбирам.
Мечтая си често за чичко-паричко.)
Не ми говори за любов, че от смях си умирам.
Искаш ме само за себе си... Боже!
Бе ти, малкият, на кой свят живееш?
Не си се научил кое може, кое не може.
Лъскай бастуна, че да изтрезнееш!
И все пак, знаеш ли... някога бях различна -
щастлива, невинна, като снежинка бяла.
Сега съм само мръсница егоистична,
а можех да съм....Какво съм се размечтала!
© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados