3 sept 2016, 17:28

Изповед насред пътя 

  Poesía
467 0 0

път...

насред нищото...

и нищо 

нищо не означава,

щом не е със теб...

път...

който не стига никъде...

и нищо никъде

не води,

щом не е със теб...

и нищо никак

не трогва...

щом не е от теб...

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??