Изповедта на Марийка
Не излизаш вече от божия храм.
Кажи ми, Марийке, какво има там.
Иванчо, какво да ти кажа - тука,
младото попче така ме чука,
така ми разказва играта,
че повярвах и в Бога и в Сатаната!!!
И на теб да пошета във задния двор
още утре ще пееш в църковния хор!
Споделено
Мъжете могат да бъдат дипломати,
депутати, дори акробати,
но туй, което научих от едно маце - егати
имало и мъже банкомати!?!
А пин-кодът, какъв се оказва -
на мацето пълната пазва!
© Ганчо Пенев Todos los derechos reservados
сеанса той подканвал пациентката, да си свали гащите и ако тя се съпротивлявала, тогава той посочвал гащите на стената.
Така, че и тук младото попче може, да няма вина! Ганчо, поздравления!