От пъпката на роза се роди
любов невиждана и от преди,
от сърцето капчица се отдели,
за двама не престава да гори.
Тяхната любов не ще догаря
като огъня разпалващ се в тях,
незнайно от къде ще осветява
тяхната любов живота всеки час.
© Никола Диманов Todos los derechos reservados