Изричайки " Обичам те! " - горя -
и днес това е повече от вярно.
Вълшебната ти сила е добра.
Сърцето нека в теб е лъчезарно.
И днес това е повече от вярно -
прекрасна си и с образ, и с душа.
В съвремието лудо и коварно
от теб не искам аз да се лиша.
Прекрасна си и с образ, и с душа.
След бурите си моята дъга.
Сред лицемерие и сред лъжа
изгряваща надежда си сега.
След бурите си моята дъга
и влюбено безспир благодаря.
Любов е, да! Не ще го отрека -
изричайки " Обичам те! " - горя...
© Асенчо Грудев Todos los derechos reservados