Вулкан съм, спящ... и врящ...
И скоро ще е...
Взрив ще има!
Ще те залея...
С роса от сълзи,
вик на радост,
тътен от болезнен спомен,
бликнал гейзер - изненада,
чувствен извор от емоция...
Прииждащ облак - сила,
изпепеляващ лъч-жадуващ поглед,
помитащ ураган от доброта,
сгромолясваща лавина на надежда,
лъкатушеща река от вяра...
Останалото...
Намери ме, разрови ме!
СВЯТ, очаквай ме!
© Оксана Молер Todos los derechos reservados
Хареса ми!
Успех и късмет!