Имате ли някъде в сърцето
тайно място, място, във което
пазите спомен, аромат, милувка,
нежен поглед, прегръдка, целувка?
Нежно буди ли Ви развълнувано сърце,
от сън със вас и нечие лице?
Лице познато, обичано, красиво,
което отдавна по пътя си е продължило.
И чакате ли нощта, в която
ще го видите пак, когато
друг човек до вас заспива,
болка от любов дали убива?
Имате ли някъде в сърцето
тайно място, място, във което
пазите спомен, прегръдка, милувка,
нежен поглед, аромат, целувка?
Потърсете добре и помислете,
ако Ви е трудно, просто спрете -
забравили сте, не търсете,
по вашия си път вървете...
© Симона Димова Todos los derechos reservados