26 ago 2017, 16:23

Изтича времето 

  Poesía » Verso libre, Otra
317 1 1

Изтича времето
през крехките ни пръсти.
Животът е клепсидра с теч безмилостен.
Моментите ни скъпоценни, пъстри,
с любов събрани и закътани -
изплъзват се набързо пред очите ти.
Разпръскват се
и наблюдаваш
как шепите остават празни.
И само вятър
гальовно сгушва се в разтворените длани,
търсещ сякаш
да измести на липсата тъгата -
наситен полъх е
с на спомените нежни аромата.

 

© Надежда Тошкова Todos los derechos reservados

25.08.2015

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Красив стих, излива се! Поздрави, Наде!
Propuestas
: ??:??