Греховна нощ,
кървава луна,
изскръцва порта,
пада труп в нощта.
От надгробен камък
кръв тече,
облива цялата земя.
Чуват се викове,
грозни хрипове.
Хора като животни
се хулят, ругаят
и замръкват
като песове.
Грозна черна смърт
обгръща с тънки
пръсти гърлата,
впива ги, притиска,
цял порой от омраза
изстисква.
Грешните души за ръка
се лутат
и в безброй посоки
изплашени се губят.
Кървави, напоени с
черна злъч,
поглъщат душите
и телата,
небето и земята.
© Аз Todos los derechos reservados