,,Изтрит е пътят между нас,,
Тара Благова
... От хилядите стъпки
на други
мъже
идващи към мен
и
жени
към теб отиващи...
ИЗТРИТ Е ПЪТЯТ
МЕЖДУ НАС...
Като
следи
по пясък
след буря
пясъчна
в пустиня...
Като
стъпки
в сняг
след виелица
през зима...
Като
след
океански
прилив
върху
плажни
дюни....
Като
изтрити
неволно
сгрешени
думи...
Като
следи
от пръсти
върху чаша
от стъкло...
Като
грешни
мисли
след въпрос:
,,Защо?,,...
Като
сълзи горчиви
след
покаяние...
Като
кървави следи
след
смъртно
наказание...
Като
страшни
мисли
в безумно
безмислие...
ИЗТРИТ Е ПЪТЯТ
МЕЖДУ НАС...
Lina Vira Assa Amy
© Евелина Аврамова Todos los derechos reservados