13 feb 2012, 22:32

Изтървани думи 

  Poesía » Otra
417 0 0

чувствам се
като стара греда
на която стоварваш
чувалите с химикали
мрачни чувства
забъркани в черно
отровно зелено
и съскащо жълто

 

а пък бяхме решили
да съборим
или поне ремонтираме
да измажем
да сложим паркети и плочки
и нови долапи

 

никой не е отговорен
за тези тъмни шишета
с токсични отпадъци

просто - черен чувал
който стоварваш в ръцете ми
и тялото ми подскача

© Павлина Гатева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??