10 oct 2011, 1:10

Известие 

  Poesía » De amor
652 0 2

Слънцето залезе,

звездите пак блестят,

в теб се забелязва

пак тъгата и плачът.

 

Ти си, знам, навън излязла,

тази нощ звездите ще блестят,

ти от любовта си произлязла,

от небето капчици сълзи ще завалят.

© Никола Диманов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??