Весел оркестър от блатото
дружно свири шлагери познати,
характерни за животни от водата
и за тези местности от гората.
Вдигат врява в хоров строй
тамошните жаби-жабурани.
Сладкодумките певици
плезят весело в тон езици.
Дошъл е отдалеч знатен гост,
хич не скромничи и се застоява,
но с ядливи любими лакомства
черпи за апетит и за прослава.
© Мария Todos los derechos reservados