с вперени напред крила,
през времето ще тичам отмаляла,
преследвайки на любовта зова.
Летейки, аз при тебе ще се върна
с тяло на богиня, с душата на дете
и любовта ни в огън ще превърна,
дори да съм със счупени криле.
макар да е ранена от любов.
Обичаща, жената е орлица,
когато следва цел и порив нов.
ще те последва и накрай света,
дори да бъде полета последен,
дори да съм със счупени крила.
18.12.2006
© Мери Todos los derechos reservados