“Цял живот има пред нас”
казваш ти и ме оставяш жадна.
Засищаме други тела -
нашите остават гладни,
Утоляваме умовете им -
забравяме за своите,
Душите им лекуваме -
нашите боледуват.
Създаваме им спомени,
омесваме истории,
любов им прибавяме,
вода донасяме,
а ние с теб жадни оставяме.
...и изтича животът,
като пясък през пръстите ни
изтича и :
„Цял
живот
има
п р е д
н
а
с….“
и изчезваме ...
© Ирен Todos los derechos reservados