Сред мрачните и снежни дни,
слънцето усещам аз.
И снегът във мислите топи се,
и дочувам любия си глас.
Мой любим е онзи глас,
който чувам и
щастлива ставам аз,
целувките му аз жадувам.
Калояновите устни да целувам!!!
© Алина Todos los derechos reservados