Жадувам за един твой поглед,
за твоите силни ръце,
копнея да ме сграбчиш отново
и да почувствам твоето сърце.
С любов да ме обгърнеш
както през онези дни,
когато шепнеше ми ти любовно
чак до ранните зори.
Но къде ли отлетя любовта?
Нали ми казваше, че вечна ще е тя.
Сега съм с наранено сърце,
което ти разби на две.
© Венета Todos los derechos reservados