Жар
Ярко слънце свети в синьото небе
като нежно Цвете в двете ми ръце.
С лъчите си остри пробожда гъстата мъгла,
очите ми радва с своята светлина.
Ярко слънце свети в синьото небе.
Прокрадва нежно своите пръсти към моето лице.
Ярко слънце свети вече и моето сърце.
Ярко свети, свети моето Слънце – Цвети.
© Евгени Георгиев Todos los derechos reservados