Жарава
Жарава с красотата си ме удивлява,
дирята ù по нозете ми остава,
буйни пламъци ме греят,
момински страсти около нея се реят,
дъга от светлина преминава,
сърцето ми магията пресътворява!
© Пламена Сомова Todos los derechos reservados
момински страсти погасявам.
Та ако пак този пламък те нагрее
и имаш нужда някой да те полее
извикай ме аз ще го направя
в нормална температура ще те оставя.