4 ago 2024, 16:22

Жасмин 

  Poesía
117 0 0

Горчив и най-ароматен

Бял и жълт понякога отровен

докосни ми длан 

Отпусни мен от сган

 

Отровата понякога е лекарство

красивото отвън  не е само

четеш ли между корици книга

Ще ме прозреш "Те Амо"

© Stew Carrey Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??