Желана (като първи слънчев лъч).
Събуждам се в очите ти смутени.
Целуваш ме със толкова любов,
запалваш огън в устните студени.
Желана (като пролетна роса).
Която от цветята се процежда.
Попива бавно в земните недра,
за нов живот дарява им надежда.
Желана (като първата любов).
Пробождаща сърцето - сладка рана.
Това съм аз... По-жива от живот.
Желана съм... Такава ще остана!
© Кремена Стоева Todos los derechos reservados