14 jun 2009, 18:04

Желание 

  Poesía » Otra
863 0 1

Не виждам смисъл във тази мисъл

и не знам какво съм писал.

Искам да намеря смисъл,

във тази мисъл.

© Коки-Чат Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??