Желая те.....
Властвай над мен и сетивата ми.
Не! Не искам да ме любиш нежно,
а обладай ме грешно и горещо.
Разкъсай душата ми
с хапещи устни
и с всеки тласък парещ
изтръгвай не стон, а вик
на наслада и мощен екстаз.
Гали ме....
Не! Не не ме гали,
а бури разстилай по мокрото тяло.
Създай ме от мъжкия си дъх
и сътвори ме под силните ръце.
Покори ме...
Подчини ме на хищното си тяло,
а после остави ме да умирам бавно
от сласт и безпощадна страст.
© Живка Паскалева Todos los derechos reservados