Искам да изпия кладенец от мечти,
и докосна не друга планета -
непозната Вселена
да положа на някой Истински звезда,
и греят еликсирите на любовта.
Искам любовта да изживея със устни
и име голямо и запомнено да ù дам,
като дълбоката река и безкрайния син океан
изгубено в залезите и изгревите -
намерено във вечността на белите коси.
Искам в мислите ми някой да бродира
нишка от пеперудени крила.
Нанизвам ги с конец,
завързвам ги на възел,
къде е кроячът на моята душа?
© ДИМА Todos los derechos reservados