Ах, как искам да се върна
назад в годините добри!
Към детството да се обърна
преди косата да сребри.
Звъни отминала камбана
и този звук потъва в мен.
Началото си да подхвана
от детското на своя ден.
© Никола Апостолов Todos los derechos reservados
Поздрави от мен и лек ден!