22 may 2010, 20:08

Желание 

  Poesía » De amor
627 0 0

Желание

 

Исках да те целуна,

макар и за последно,

макар да казвах си: „Не беше редно”.

Но желанието мое казваше сега:

„Целувай го в нощта,

макар последна да е тя”.

© Виктория Василева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??