Желаниe
В един прекрасен майски ден,
дойде по интернет при мен.
И как така, дори и не разбрах,
в твой плен аз се озовах.
И днес си давам сметка за това,
каква игра е Любовта!
Когато съм със теб дъха ми спира,
а как желая да усетя теб и нямам мира...
Копнея, за деня, в който
ще те прегърна и ти ще бъдеш мой.
Вълнувам се сега, когато пиша,
сърцето ми тупти, душата диша...
Искам да докосна твоето тяло
и всичко да започне отначало.
© Диана Гешева Todos los derechos reservados
* Шегувам се... и искрено ти се радвам! Гуш*