29 ago 2008, 0:18

Желание 

  Poesía » De amor
833 0 2

 

Самотен, в мрака на нощта,

унесен от ласките на вятър тих, спокоен,

сънувах твойта красота.

В мрака слънце ярко ме огря

и утрото не закъсня, щом зърнах те пред мене.

 

Нима висока, стройна, бе дошла

в тоз затвор без изход на моята душа?

Твоят дъх и твойта ласка

запалиха в мене огън нов

и със страст целунах устни сочни.

Аз цял съм твой, любов.

© Паулина Зарева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??