Свещ догаря във нощта самотна.
Но самотна ли е нощната тъма?
Щом погледна тялото голготно,
не бих оставил те сама.
Идвам страстно жаден, ненаситен,
с парещи ръце, изгаряща ме страст.
Идвам с устните си топли да опитам
топлата погълнала ме сласт.
Така докосвам те със длани,
чувствам кожата ти като бриз,
устните ти нежни и събрани,
по моите усещам като физ.
И тази свещ подсказва ми сега
как искаш моят поглед да те съблече,
когато ме докоснеш със ръка,
падам в твоите нозе.
© Николай Стойчев Todos los derechos reservados