Желания
Ръцете протягам, за трошичка се моля.
А с пълни шепи раздавам....
С кървави пръсти парчетата стискам, раздавам,
кървави сълзи сърцето ми рони.
Очите са сухи, сълзите ги няма.
А в кървави сълзи се къпе сърцето нещастно.
Очите затварям и моля те теб,
дай ми на мене трошичка любов!
Сърце наранено в мъка изгарям,
с пепел посипа ти лунна пътека.
Протягам ръцете - милостиня ли прося?
Сънувам те дива, нежна и боса.
За любовта ти се моля и страстно е прося.
Просяк съм на обич, но само една.
Твоята с моята да слеем в една.
Щастливи да бъдем с нашите деца,
тихо да шепнем пак нежни слова.
Рикардо Дакар Виена 07/02/2007
© Рикардо-Дакар Todos los derechos reservados