Пожелавам си остров спокоен,
по средата на нищото, там
да намеря убежище свое
и дали ще се върна не знам!
Ще си взема със мене Забрава,
ще изхвърля в морето Тъга,
всички страсти зад мен ще оставя!
Искам само да стигна брега!
© Елка Тодорова Todos los derechos reservados