26 sept 2013, 13:09

Желая те! 

  Poesía
873 0 0

Желая те, защото дълго чаках
и дълго бе единствено Мечта.
Когато бях сама, аз плаках,
но след теб се промени света.

 

Не исках много ласки и целувки,
прегръдка, но така жадувана от много време.
Не исках дрехи и обувки,
а само ти да си до мене!

 

Желая те и пак ще те желая
и в този порив устремена,
тунел в душата ти ще прокопая
и в нея ще се сгуша покорена!

© Христина Юлианова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??