Желая те, защото дълго чаках.
Желая те, защото си Мечта.
Желая те, защото тайно плаках.
Желая те, защото стана ми Съдба.
Желая те Любов неземна,
желая те макар и натъжен,
че таз Любов е тъй безбрежна
и в нея чезна всеки ден.
Желая те и пак ще те желая
и в този порив устремен
тунел в душата ти ще прокопая
и в нея ще се сгуша покорен!
© Христо Петров Todos los derechos reservados