Ж Е Н А
Ще те намеря, ако те потърся във съня си...
Така си мислех, а дъждът валеше в мене с капки огнени!
Тревата никнеше от мойта пролет - в мене - като чувство:
оранжеви и сини, и зелени бяха облаците в мен.
Намерих те, когато те потърсих... в себе си!
А думата, която се роди - нарекох те...
ЖЕНА - обикновена, но различна... и истинска,
макар и нежна като самодива!
28.08.2007
© Даниел Цокев Todos los derechos reservados