Жената - красива или грозна,
богата или бедна -
би могла да даде
или да откаже
само едно нещо -
сърцето си.
Тя може да дари
едничко нещо - любов,
но това е и едничкото нещо,
което можем да отнесем
отвъд гроба.
© Василена Т Todos los derechos reservados
Що се касае до верността на втория, то тя е непроверима,
доколкото никой смъртен не се е върнал от гроба, за да ни я потвърди.
Все пак някои са били възкресявани. Можем да се осланяме и на Христа.
Вероятно това загатваш. Но и да не е вярно твърдението ти, то то поне е добре измислено, а за едно кратко стихотворение това е предостатъчно.
Поздравление!