Днес си различна - празнична и светла.
Ухаеш на усмивки и цветя.
Разчупваш всички делнични клишета.
Обличаш най-изящната мечта.
Красива си чрез женската си сила.
Очите ти излъчват топлота.
Не молиш за подкрепа и закрила,
създателко на простите неща.
Ръцете ти прегръщат и обичат,
лекуват, хранят, бранят и творят.
Днес женската ти същност магнетично
привлича нежността на този свят.
Вълшебница, кралица и богиня,
весталка, муза, майка и мечта,
ти просто си жена и героиня
в разкошния роман на Любовта.
Честит празник мили жени! Един празник никога не е излишен. Празнувайте!!!
© Валентина Шейтанова Todos los derechos reservados