Жена – отвътре и отвън -
гореща, необятна...
Жена, като кристален звън
на чаша благодатна...
Жена – родена за любов
и от мечти излята...
Жена, готова да умре
в обезумяло лято.
Жена... събуждаща у мен
най-мъжките ми чувства...
Неутолимо Вдъхновение!
Жена... като Изкуство!
© Михаил Цветански Todos los derechos reservados