13 dic 2013, 21:03

Жена 

  Poesía » De amor
601 0 0

Реален ли си? Аз така те виждам...

а знам, че си поредната илюзия,

поредният - в мечтите ми прииждащ,

поредният - намерен и изгубен.

 

Откъсна ме и вдиша ме дълбоко,

опи се от порочния ми дъх -

не те оставих да летиш самотен

и стигнахме един и същи връх...

 

Страхуваш се, нали, че ще севлюбиш -

побягна... като дявол от тамян...

но аз съм винаги такава - луда

по теб, по някой сън и блян...

 

и вчера, днес и утре... влюбена,

политнала в копнежи-синева,

необуздана, дива и погубваща,

гореща, нежна, искаща... - Жена.

 

Р.Ч.2013',Лондон

 

© Росица Чакърова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??