Озарена от пролетна светлина -
сред море от слънчеви лъчи,
аз нарекох те жена -
че си най-прекрасна, си личи.
Усмихни се в заранта -
осени ме с твоята красота
и нека твоите лъчи ме огреят
сред ангели, що пеят.
© Георги Todos los derechos reservados
"Не пей ми се,
не смей ми се -
от утре ще да блея."