Жена... (с мечта наивно-луда),
отричана, възвишена, живот,
за някои крах, за други чудо,
за други сбъдната... Любов...
Мечта... Жена наивно-луда,
отричана, въздигана до Бог,
(за някои крах, за други чудо),
извечно търсеща любов...
Жена-мечта. Вселенски пъзел.
Неподредена ребусна игра...
Навярно само взрив космичен,
ще я превърне във звезда...
17.06.2023г.
© Сиси Todos los derechos reservados