Жена –
Противопоставяне…
На грубия свят – нежност
На тежката дума – усмивка
На горчивите сълзи – прегръдка
На безнадеждността – път напред
В тъмната нощ – светъл прозорец
На самотното зрънце – топлина
На смъртта – бъдещ живот
В трудния ден – вярност
За човека – обич
Съзидание –
Жена
Мили дами,
нека идващият празник
бъде незабравим!
© Мария Todos los derechos reservados