Жена и мъж -
различни две вселени,
една към друга търсят път.
Два свята,
две души обезумели,
мигове от вечност си крадат.
Жена и мъж -
две волни птици,
високо във простора син летят.
Два пламъка,
две огнени зеници,
дори и ледниците ще стопят.
© Антония Todos los derechos reservados